top of page

Vlindermassage

Een vlindermassage is een massage die op de rug wordt gegeven. Door je ruggengraat lopen allemaal grote zenuwbanen, welke zijn beschermd door de wervels. Vanuit deze zenuwbanen zijn er weer vertakkingen door het hele lichaam. Deze massage heeft een transformerende werking en is erop gericht de spieren, organen en de zenuwen te stimuleren. Het doel hiervan is om mensen te bevrijden van oude blokkades en spanningen.

 

Energetische blokkades

Door de blaasmeridiaan te stimuleren wordt het lichaam ondersteund om los te laten. Meridianen zijn energiebanen waardoor energie stroomt.

Hierdoor kom je helemaal tot ontspanning en krijgen je organen weer de goede energie binnen, laat je oude spanningen los en wordt er ruimte 

gemaakt voor nieuwe energie.

 

De massage heeft zijn naam te danken aan het gevoel dat je ervan krijgt. Je voelt je namelijk zo vrij als een vlinder. Dit komt door de zachte wijze 

van masseren. Er wordt hierbij geen druk op je lichaam uitgeoefend.

 

De vlindermassage is voor iedereen geschikt. Als je last hebt van psychische klachten, zoals stress, spanningen en moeheid kan de vlindermassage 

heel goed helpen bij het verminderen van deze klachten. Door deze massage kom je in een totale ontspanning, waardoor je weer nieuwe energie opdoet. 

Je raakt weer wat meer in balans en voelt je vitaler. Hierdoor kan je beter omgaan met klachten als stress en spanningen.

 

De vlindermassage is erg zacht en wordt toegepast op de blote rug. Er worden hierbij geen knedingen toegepast. Er wordt gebruik gemaakt van olie.

De massage is eventueel te combineren met een voetreflexbehandeling.

 

Behandeling ± 30 minuten € 35,00

bottom of page